Asiakastarinat

Valikoituja asiakas-projektejamme

Story image
Granlund

Data-arkkitehtuuri ja raportointi

Granlund on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni. Granlund rakentaa kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa. Granlundilla on yli 1000  ammattilaista 27 toimipisteessä kautta Suomen.
Story image
Pohjantähti

VoIP-järjestelmäuudistus

Pohjantähti on suomalainen keskinäinen vakuutusyhtiö, joka on turvannut suomalaisten arkea jo yli 120 vuoden ajan. Pohjantähden toiminnassa on keskeistä asiakaspalvelun laatu sekä toimivuus.
Story image
Skanska

Skanska Toiminnanohjausjärjestelmän jatkokehitys

Skanska on rakennusyhtiö, jonka tarjoama kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska kehittää jatkuvasti entistä parempia työkaluja ja käytäntöjä sekä päivittää aktiivisesti osaamistaan teknologian ja rakentamisen kehittyessä. Skanskan vahvuus on ainutlaatuinen verkosto paikallista ja kansainvälistä osaamista.
Story image
Tornator

Design- ja ohjelmistokehityskumppanuus

Tornator Oyj on Euroopan johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Tornatorin toimintamalli perustuu vastuulliseen metsien käyttöön sekä vahvaan ympäristöosaamiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen. Tornatorin ydintoimintaa ovat kestävä metsätalous, metsien osto ja vuokraus sekä metsänhoitopalvelut.
Story image
Ciegus

LääkeTabletti

Ciegus on kasvuyritys, jonka palvelu on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. LääkeTabletti-palvelun käyttö sujuvoittaa lääkkeenjakoja, helpottaa rinnakkaislääkkeiden tunnistamista sekä vähentää niihin liittyviä virheitä. LääkeTabletti-palvelua käytetään sairaaloiden osastoilla, tehostetuissa asumispalveluissa ja kotihoidossa ympäri Suomen.
Story image
Surveypal

Pilvitransformaatio

Surveypal auttaa yrityksiä kehittämään asiakas-, henkilöstö- ja brändikokemusta erinomaisten palauteprosessien avulla. Surveypalin asiantuntemuksen tukena ja toiminnan kriittisenä osa-alueena on räätälöity palautteen keräämisen ja käsittelyn alustaratkaisu.
Story image
Wärtsilä

Tarjoustyökalu

Wärtsilä on maailman johtava älykkäiden teknologioiden ja koko elinkaaren kattavien ratkaisujen toimittaja meri- ja energiamarkkinoilla. Painottamalla kestävää innovointia, kokonaistehokkuutta ja data-analytiikkaa Wärtsilä maksimoi asiakkaidensa alusten ja voimalaitosten ympäristönsuojelun sekä taloudellisen suorituskyvyn.
Story image
Fortum

Globaali verkkopalvelu

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiak­kailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdy­tykseen ja resurs­si­te­hok­kuuden paran­ta­miseen. Lisäksi Fortum tarjoaa myös asian­tun­ti­ja­pal­ve­luita energia-alan yrityk­sille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiak­kai­ta tekemään järkeviä energia­va­lintoja.
Story image
RecRight

Teknologiakumppanina videohaastattelualustalle

RecRight on videorekrytointityökalu, joka auttaa yrityksiä löytämään juuri oikean työntekijän hakemusten takaa. Recrightin työnkalujen avulla yritykset löytävät osaajat ja virtaviivaistavat rekrytointiprosessia.
Story image
Neles

Cyber Security -alueen rakentaminen

Neles toimittaa asiakkailleen maailman johtavia virtauksensäätötuotteita ja -palveluja, jotka perustuvat vahvaan teknologiseen osaamiseen, kokemukseen ja tiukkoihin turvallisuusvaatimuksiin. Neles tavoittelee kannattavaa kasvua markkinoita nopeammin ja tarjoaa prosessiteollisuudelle kokonaisvaltaisesti luotettavan ja lisäarvoa tuottavan asiakaskokemuksen.
Story image
Framery

Edelläkävijän teknologiakumppani

Framery on aina ollut edelläkävijäyritys. Tämä on näkynyt tuotekonseptin lisäksi esimerkiksi kierrätettävissä materiaalivalinnoissa sekä nyt teknologian mahdollistamien lisäarvopalveluiden integroinnissa äänieristettyihin työtiloihin ensimmäisenä toimijana markkinoilla.
Story image
Cinia

ERP Integraatioalusta

Vuonna 2015 perustettu Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Cinian keskeinen vahvuus eri alueiden palvelutuotannossa sekä tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä on yrityksen tinkimätön toimintatapa.
Story image
Neova Group (Kekkilä BVB)

Tietojärjestelmäprojektin määrittely ja kilpailutus

Neova (ent. Vapo) on suomalainen, mutta kansainvälinen valtionyhtiö, joka edistää liiketoiminnoillaan ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, tarjoaa asiakkailleen paikallisia polttoaineita ja valmistaa aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen. Kekkilä-BVB on osa Neovaa ja Euroopan johtava harraste- ja ammattiviljelyn kasvualustojen valmistaja.
Story image
Samlink

Pankkipalveluiden kehityskumppani

Samlink on kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, joka luo pankkiliiketoiminnan kasvua ja kustannustehokkuutta teknologian avulla.
Story image
LTP Group

Toiminnanohjausjärjestelmän kehitys

LTP Group on elintarvikelogistiikan edelläkävijäyritys. LTP Groupiin kuuluvat logistiikkapalveluita tarjoava LTP Logistics, kuljetuspalveluita tarjoava LTP Cargo sekä laatikoiden pesu- ja lavapalveluita tarjoava Lännen Teollisuupalvelu. Konsernin ICT- ja teknologiapalvelut on keskitetty konsernin emoyhtiöön.
Story image
Lippu.fi

Myynnin skaalaus CRM-toteutuksella

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti vuosittain tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin. Lippu.fi verkkokaupassa on 2,2 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta sekä yli 14 miljoonaa verkkokauppakäyntiä vuosittain.
Story image
Neova

Operatiivisen huippuosaamisen ja jatkuvuuden varmistaminen freelancereiden avulla

Neova on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen yritys, joka pyrkii edistämään ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja viihtyisien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Neova tarjoaa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille paikallisia polttoaineita ja kehittää tuotteita ilman ja veden puhdistukseen. Neova-konserni tuottaa vastuullisesti turvetta noin 200 tuotantoalueella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
Story image
Martela

Success story - ERP Implementation

In 2020, Martela kicked off an ambitious project to remodel their ERP system by implementing Dynamics 365. To achieve this, they partnered with Finitec, and entrusted Marjaliisa with the role of project manager from Martela's side to drive the pivotal transformation.

Meihin luottavat mm.

Adven
Airbus
Aktia
Barona
Bayer
Caverion
Cinia
Compass Group
DNA
DVV
Euroclear
Fortum
Framery
F-Secure
KONE
Lindström
Martela
Outokumpu
Posti
Reaktor
Realia
Remedy
Sanoma
Skanska
Snowfox
Telia
Tornator
Tulli
Untitled Bankers
Vaisala
Valmet
Varian
Veho
Veritas
VR
Wunderdog
Wärtsilä