CASE

Myynnin skaalaus CRM-toteutuksella

Dynamics CRM-toteutus tapahtuma-alalle kunnianhimoisessa aikataulussa.

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti vuosittain tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin. Lippu.fi verkkokaupassa on 2,2 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta sekä yli 14 miljoonaa verkkokauppakäyntiä vuosittain.
Story image
Finitecin ja Lippupisteen yhteistyö käynnistyi syksyllä 2020. Lippupiste oli käynnistänyt asiakkaansa kanssa asiakkuudenhallintajärjestelmäprojektin. Tarpeena oli saada käyttöön CRM, joka aidosti palvelee, tukee ja virtaviivaistaa asiakkaan myynnin toimintaa.


Projektille oli määritetty kunnianhimoinen aikataulu. Aikataulupaine oli kuitenkin tunnistettu ajoissa, joten Lippupiste päätti ottaa tiimiin mukaan ulkoisia asiantuntjoita varmistamaan asetettujen laatu- ja liiketoimintakriteerien mukainen toteutus.


Lippupiste pyysi tarjouksia Dynamics-asiantuntijoista usealta eri toimittajalta ja päätyi valinnassaan Finiteciin.


Asiantuntijaksi projektiin valikoitui Mike Mustonen. Hänen Dynamics-osaaminen koettiin hyvin laajaksi ja lisäksi merkittävää apua oli myös Miken kyvystä toimia asiakasrajapinnassa autonomisesti. Kaikki mitä projektissa oli määritelty tuli valmiiksi aikataulussa ja Mike ylitti odotukset valmistelemalla omatoimisesti loppuraportin toteutuksesta.


Kokonaisuuteen sisältyy myynnin ja viestinnän työkalujen lisäksi CRM:ään liitetyt kanta-asiakasjärjestelmä sekä lipunmyyntijärjestelmä. Nämä elementit yhdessä helpottavat kannattavan myyntityön tekemistä ja mahdollistavat modernin asiakkuudenhoidon niin yritys- kuin kuluttajasegmenteissä.
Finitecin malli oli helppo ja asiantuntijan kartoittaminen sekä osaamisen validointi oli luotettavaa antaa Finitecin tehtäväksi. Alkujännitys siitä saammeko oikean asiantuntijan riittävän nopeasti remmiin osoittautui turhaksi. Kuvio eteni selkeästi ja kandit esiteltiin fiksusti. Eeva oli todella aktiivinen eikä tullut fiilistä, että Finitec olisi näyttänyt perävaloja sopimusten allekirjoituksen jälkeen. Toiminta on ollut saumatonta.

Mikael Leinonen, Development Manager

Lippu.fi

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Mikael Hornborg

Client Executive

0449802305

mikael.hornborg@finitec.fi