CASE

Design- ja ohjelmistokehityskumppanuus

Toimitusvarmuutta metsätietojärjestelmien monitoimittajaympäristöön

Tornator Oyj on Euroopan johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Tornatorin toimintamalli perustuu vastuulliseen metsien käyttöön sekä vahvaan ympäristöosaamiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen. Tornatorin ydintoimintaa ovat kestävä metsätalous, metsien osto ja vuokraus sekä metsänhoitopalvelut.
Story image
Finitecin ja Tornatorin yhteistyö käynnistyi keväällä 2021. Tornatorin metsäasiantuntijoiden tärkeimpiin työkaluihin kuuluvat metsätietojärjestelmät, joiden web- ja mobiilikäyttöliittymät kaipasivat kehitystä käyttäjäystävällisempään suuntaan tukien samalla liiketoiminnan edellyttämiä uusia käyttötapauksia.


Yhteistyö laajentui pian design- ja ohjelmistokehitystyöstä myös koneppimisratkaisujen rakentamiseen. Yhteistyötä ohjaavaksi tekijäksi havaittiin nopeasti myös tarve luoda toimittajariippumattomuutta monitoimittajaympäristön avulla. Tornatorilla koettiin, että Finitecin toimintamalli tukee tätä tavoitetta hyvin, kasvattaen tiimien toimitusvarmuutta, kun huippuasiantuntijoista saatiin muodostettua hyvin performoiva monitoimittajaympäristö.
Finitecin konsepti sopii meille todella hyvin. Malli vaatii asiakkaalta osaamista, mutta Finitecin asiantuntijat ovat olleet sitoutuneita ja motivoituneita antamaan parhaan suorituksensa. Erityishuomion ansaitsee tekijöiden proaktiivinen ote ja kokemus, joiden myötä kevyidenkin ehdotusten pohjalta on tehty erinomaista työtä.

Heikki Penttinen, Director of Development

Tornator

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Markku Seraste

Senior Advisor

0400903544

markku.seraste@finitec.fi