CASE

ERP Integraatioalusta

Korkean asiantuntemuksen kumppani laaja-alaisissa asiantuntijatarpeissa

Vuonna 2015 perustettu Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Cinian keskeinen vahvuus eri alueiden palvelutuotannossa sekä tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä on yrityksen tinkimätön toimintatapa.
Story image
Finitecin ja Cinian yhteistyö alkoi syksyllä 2020. Cinialla oli vastuulla julkishallinnon tietoverkkojen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka integraatioalustan elinkaaren arvioitiin olevan seuraavaksi uusimisen kohteena. Integraatioalustan auditointiin ja mahdolliseen uuden alustan kehitysprojektiin tarvittiin asiantunteva projektipäällikkö vahvalla ohjelmistokehitystaustalla.

Cinia kääntyi asiantuntijatarpeessa Finitecin puoleen Finitecin proaktiivisen ja luotettavan otteen myötä. Asiantuntijaksi valikoitui Kai-Markus Lehtimäki. Hän pääsi hankkeeseen nopeasti kiinni ja sulautui hyvin tiimiin.

Integraatioalustan nykytilan selvitystyössä kävi ilmi, että kokonaisvaltaisesti paras ratkaisu on käynnistää kehitysprojekti uuden alustan rakentamiseksi. Alkuperäisen projektin laajennuttua kehitysprojektiksi, oli Kai-Markukselle luontevaa ottaa rooli myös kehitysprojektin vetäjänä, suunnittelijana sekä yhtenä kehittäjistä. Projekti on edennyt odotetusti ja Kai-Markus on muovautunut olemassa olevaan ympäristöön erinomaisesti.


Hyvin käynnistyneen yhteistyön myötä Cinia valikoi Finitecin kumppanikseen myös kahdessa kybervalvontapalveluiden projektissa. Talon sisällä ei ollut juuri tuolloin käytettävissä sopivasti projektipäällikön ja tietoturva-asiantuntijan osaamista yhdistävää henkilöä, joten Finitec yhdisti tarvearvioinnin pohjalta Joonatan Kaupin ja Cinian.

Joonatan sai nopeasti otteen projekteista ja hänen osalta molemmat projektit ovat edenneet tähän asti erinomaisesti. Erityiskiitosta toiminnassa projektityön lisäksi on saanut myös vahva konsultatiivinen ote ja uusien näkökulmien tuominen nykyisiin toimintamalleihin sekä kyvykkyys harmonisoida asiakkaan odotuksia ja Cinian toimituslupauksia.
Yhteistyö on sujunut todella mallikkaasti Finitecin kanssa. Finitecin hankkeisiimme esittämät asiantuntijat ovat sopineet tarpeisiimme erinomaisesti ja yhteistyöstä sopiminen on ollut helppoa, nopeaa ja joustavaa. Myös kustannustehokkuus on erinomaisella tasolla ja toiminta ammattimaista.

Jani Lehtinen, Production Director

Cinia

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Pia Laurinen

Senior Client Executive

0451172330

pia.laurinen@finitec.fi