CASE

Tietojärjestelmäprojektin määrittely ja kilpailutus

Kekkilä BVB & tietojärjestelmien yhtenäistäminen

Neova (ent. Vapo) on suomalainen, mutta kansainvälinen valtionyhtiö, joka edistää liiketoiminnoillaan ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, tarjoaa asiakkailleen paikallisia polttoaineita ja valmistaa aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen. Kekkilä-BVB on osa Neovaa ja Euroopan johtava harraste- ja ammattiviljelyn kasvualustojen valmistaja.
Story image
Neovan ja Finitecin monivuotinen yhteistyö laajentui vuonna 2019, kun Kekkilä ja BVB Substrates yhdistyivät. Kannattava yhdistyminen edellytti tietojärjestelmien ja toimintamallien yhtenäistämistä. Grow & Care -divisoonassa päädyttiin valitsemaan yhteiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi BVB Substratesissa ennestään käytössä ollut MS Business Central.


Projektissa oli tarve päästä liikkeelle mahdollisimman nopeasti. Aikataulun asettamat vaatimukset oli tunnistettu aikaisessa vaiheessa, joten projektin analyysi- ja määrittelyvaihetta virtaviivaistamaan päätettiin hankkia ulkoista asiantuntemusta, jotta materiaali toteutuskumppanin kilpailutukseen syntyisi ajallaan.


Finitec toimitti useamman asiantuntijaprofiilin, jotka koettiin Neovalla soveltuvan rooliin. Asiakas haastatteli heistä sopivimmat ja päätyi valinnassaan Mikael Nuorivaaraan.
Finitecillä on ollut suuri rooli kilpailutusmateriaalin tuottamisessa ja myöhemmin talousprosessien luomisessa talousprosessien omistajien kanssa. Koemme, että yhteistyö on ollut sujuvaa ja asioiden hoitaminen helppoa niin Mikaelin kuin Finitecin Tiinan kanssa. Määrittelyprojektin tavoitteet saavutettiin aikataulussa ja työ siirtyi mutkattomasti myös etämoodiin.

Helinä Tapaninen, ICT Architect / Business IS Manager

Neova Group (Kekkilä BVB)

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Tiina Honkiniemi

Senior Client Executive

0408444228

tiina.honkiniemi@finitec.fi