CASE

Teknologiakumppanina videohaastattelualustalle

RecRight

RecRight on videorekrytointityökalu, joka auttaa yrityksiä löytämään juuri oikean työntekijän hakemusten takaa. Recrightin työnkalujen avulla yritykset löytävät osaajat ja virtaviivaistavat rekrytointiprosessia.
Story image
Finitec on ollut Recrightin teknologia-asiantuntijakumppani syksystä 2020. Yhteistyö käynnistyi Recrightin tarpeesta korjata ja muuttaa aiemmin käytössä ollutta Salesforce-toteutusta. Kumppanuus on laajentunut alle vuoden aikana myös design- ja projektinhallintaosaamiseen esimerkiksi usean järjestelmän integraatioprojektissa sekä tuotteen käytettävyyden kehittämisessä.
 
Recright palkkaa asiantuntijat ensisijaisesti työsuhteeseen, mutta on havainnut toimittajana Finitecin vahvuuden sellaisissa rooleissa ja positioissa, joihin palkkaaminen ei ole kasvuvaiheessa olevan yrityksen strategian kannalta vielä tarkoituksenmukaista. 
Finitecin prosessia täytyy kehua ja työskentely on ollut hyvin helppoa: käytännössä olen esittänyt tilanteen tai tarpeen ja kysynyt kuinkas ratkaistaan? Jokaiseen tarpeeseen on toimitettu useampi vaihtoehto perusteluineen ja tekijät ovat vastanneet hyvin korkeisiin laatukriteereihimme.

Jussi Luhtasela, CEO

RecRight

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Kasper Arnivaara

Business Development Agent

0505355728

kasper.arnivaara@finitec.fi