CASE

Pankkipalveluiden kehityskumppani

Kumppanina vaativissa pankkipalveluiden kehitystarpeissa

Samlink on kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, joka luo pankkiliiketoiminnan kasvua ja kustannustehokkuutta teknologian avulla.
Story image
Finitecin Samlinkin yhteistyö alkoi syksyllä 2020. Samlink vastaa pankkien ydinjärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Haasteena oli, että ydinjärjestelmät ovat pankkitoiminnan kannalta kriittisessä roolissa, mutta näiden järjestelmien asiantuntijoita alkoi olla markkinalla hyvin niukasti. Mainframe-asiantuntijuuden toimituskyvykkyyttään varmistaakseen Samlink teki kartoitusta mainframe-osaajien toimittajista ja tutustui Finitecin Get Silver -yksikköön, joka edustaa itsenäisiä legacy-järjestelmien ja -teknologioiden asiantuntijoita. Get Silver vastasi tarpeeseen, johon markkinalta oli haastavaa löytää riittävästi tasokasta osaamista.


Yhteistyön käynnistyttyä kumppanuus laajeni nopeasti myös legacy-järjestelmien ulkopuolelle Finitecin ydintarjontaan, uuden liiketoiminnan kasvua tukeviin ohjelmistokehitys- ja data-hankkeisiin.


Simo Heikkinen kommentoi yhteistyön käynnistymistä seuraavasti:
Koimme, että Finitecillä suhtauduttiin asiaamme alusta asti vakavasti. Haastattelimme kollegani kanssa useita Finitecin tarjoamia asiantuntijoita ja totesimme heidät kautta linjan oikein osaaviksi. Yhteistyön alkamiseen vaikutti tasokkaan tarjonnan lisäksi Finitecin proaktiivinen ote ja säntillinen viestintä.

Simo Heikkinen, Director, Competence Center

Samlink

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Pia Laurinen

Senior Client Executive

0451172330

pia.laurinen@finitec.fi