CASE

LääkeTabletti

Toiminnan kehittäminen, laadunhallinta ja asiakastyytyväisyyden parantaminen.

Ciegus on kasvuyritys, jonka palvelu on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. LääkeTabletti-palvelun käyttö sujuvoittaa lääkkeenjakoja, helpottaa rinnakkaislääkkeiden tunnistamista sekä vähentää niihin liittyviä virheitä. LääkeTabletti-palvelua käytetään sairaaloiden osastoilla, tehostetuissa asumispalveluissa ja kotihoidossa ympäri Suomen.
Story image
Cieguksen on strategiassa on vahva laajentuminen kansainvälisille markkinoille. Liiketoiminnan hallitun skaalaamisen mahdollistamiseksi oli tarve luoda yritykselle selkeät puitteet ja prosessit laadunhallinnalle, toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä systemaattiselle asiakastyytyväisyyden parantamiselle. Laatujärjestelmäksi oli valikoitunut ISO 9001, joten ensisijainen tarve oli löytää asiantuntija, jolla on kokemusta ISO 9001-laatujärjestelmän mukaisesta prosessien kehittämisestä sekä erityisesti laatuprojektin määrittelystä ja toimenpidesuunnitelman luomisesta.

Tarve esitettiin Finitecille, koska se tunnettiin Cieguksen sisällä jo ennestään liiketoiminta- ja teknologia-asiantuntijoita toimittaneena kumppanina terveysteknologia-alan yrityksille. Sanna Eilola kommentoi yhteistyötä seuraavasti:
Finiteciin oli helppo olla yhteydessä, koska heillä on todella laaja asiantuntijaverkosto. Finiteciltä ehdotettiin minulle nopeasti kahta kandidaattia ja haastattelut sujuivat mutkattomasti puhelimitse. Valintamme osui Mikko Hellströmiin. Kokemuksen lisäksi häneltä löytyi selkeä viitekehys ja työkalut määrittelyprojektin läpivientiin, joten alusta oli hyvin selvää, että Mikko on sellainen henkilö, jota tähän tehtävään haimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valintaan erityisesti Mikon käytännönläheisen työskentelymallin johdosta.

Sanna Eilola, CEO

Ciegus

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Jukka Kontro

The Closer, Partner

0400157945

jukka.kontro@finitec.fi