CASE

Operatiivisen huippuosaamisen ja jatkuvuuden varmistaminen freelancereiden avulla

Neova

Neova on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen yritys, joka pyrkii edistämään ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja viihtyisien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Neova tarjoaa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille paikallisia polttoaineita ja kehittää tuotteita ilman ja veden puhdistukseen. Neova-konserni tuottaa vastuullisesti turvetta noin 200 tuotantoalueella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
Story image
Haaste
Neova kohtasi vaikeuksia, kun sisäinen henkilöstö irtisanoutui, mikä ennakoi viivästyksiä yrityksen toiminnassa. Ratkaistakseen tämän he kääntyivät Finitecin puoleen väliaikaisten ratkaisujen saamiseksi HR- ja turvallisuuden hallintaan sekä liiketoiminnan erottelu- ja tietoturvaratkaisuprojekteihin.

Ratkaisu
Positiivisten aikaisempien kokemusten perusteella Neova etsi apua Finitecilta. Finitec ymmärsi nopeasti Neovan tarpeet ja tarjosi hyvin yhteensopivia ehdokkaita haastatteluihin, varmistaen positioiden nopean täyttymisen.

Tulos
Yhteistyö Finitecin kanssa tarjosi alhaisimman vaihtoehtoiskustannuksen verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Saumattoman yhteistyön avulla Neova pystyi ylläpitämään operatiivista huippuosaamistaan, ja jatkamaan missiotaan vihreän kasvun luomisessa maailmanlaajuisesti.
Olen erittäin vaikuttunut saamastamme palvelusta. Projektien jatkuvuus henkilöstömuutoksienkin keskellä on saumatonta pätevien konsulttien ansiosta. Finitecin kyky tarjota oikeat asiantuntijat nopeasti, silloin kun niitä tarvittiin on ollut ratkaiseva tekijä projektiaikataulujemme ylläpitämisessä. Tehokkuuden ja ammattitaidon taso on tällä alalla korvaamatonta, ja suosittelen Finitecin palveluita kaikille luotettavuutta ja asiantuntemusta etsiville. 

Jukka Holm, CIO

Neova

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Contact person profile picture

Tiina Honkiniemi

Senior Client Executive

0408444228

tiina.honkiniemi@finitec.fi