CASE

Toiminnanohjausjärjestelmän kehitys

Ohjelmistokehityskumppanina LTP Groupin liiketoiminnan ydinjärjestelmän kehityshankkeessa

LTP Group on elintarvikelogistiikan edelläkävijäyritys. LTP Groupiin kuuluvat logistiikkapalveluita tarjoava LTP Logistics, kuljetuspalveluita tarjoava LTP Cargo sekä laatikoiden pesu- ja lavapalveluita tarjoava Lännen Teollisuupalvelu. Konsernin ICT- ja teknologiapalvelut on keskitetty konsernin emoyhtiöön.
Story image
LTP Groupin yritysten liiketoiminta nojaa yrityksen omaan toiminnanohjausjärjestelmään, joka mahdollistaa ydintoiminnoissa mm. varastonhallinnan. Järjestelmä on laaja kokonaisuus, joka on ollut liiketoiminnan tarpeisiin pohjautuvassa jatkuvassa kehityksessä vuosien ajan.


Vuonna 2018 LTP:llä oli tarve kiihdyttää järjestelmän kehitystahtia. Kehitystiimiin kaivattiin mahdollistajaksi kokenutta ohjelmistokehittäjää, jolta toivottiin teknologiaosaamisen myös kykyä ymmärtää logistiikka-alan liiketoimintaa sekä luovaa ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä.


LTP Group päätyi valitsemaan Finitecin edustaman Tommi Volotisen. Valintaan vaikutti erityisesti Tommin kyky omaksua laaja järjestelmäkokonaisuus sekä taito katsoa liiketoimintaa asiakkaan näkökulmasta.
Yhteistyön aloitus Finitecin kanssa oli hyvin selkeää. Speksasimme Finitecin kanssa tavoitteemme ja tarpeemme. Finitec kommunikoi selkeästi ja ehdotti spesifikaatioon osuvaa asiantuntijaa ripeästi. Nyt jälkikäteen olemme olleet erityisen tyytyväisiä Tommin laajaan tekniseen osaamiseen ja siihen, että Tommi on saanut sujuvasti kiinni ratkaistavista ongelmista välillä hyvin ylätasoisillakin kuvauksilla.

Tommi Salovalta, ICT Manager

LTP Group

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Markku Seraste

Senior Advisor

0400903544

markku.seraste@finitec.fi