CASE

Pilvitransformaatio

Johtavana asiantuntijana pilvi-infran skaalaushankkeessa

Surveypal auttaa yrityksiä kehittämään asiakas-, henkilöstö- ja brändikokemusta erinomaisten palauteprosessien avulla. Surveypalin asiantuntemuksen tukena ja toiminnan kriittisenä osa-alueena on räätälöity palautteen keräämisen ja käsittelyn alustaratkaisu.
Story image
Finitecin ja Surveypalin yhteistyö käynnistyi Surveypalin tarpeesta skaalata teknistä infrastruktuuriaan vastaamaan kasvavia liiketoiminnan tarpeita. Keskeiset toimenpidetarpeet koskivat transformaatiota kohti Azure-ympäristöä sekä pilviympäristön modernisointia, skaalautuvuutta, tietoturvaa ja hallittavuutta. Surveypalin henkilöstöstrategiassa on keskiössä motivoivan työympäristön ylläpito palkkaamalla osaavia ihmisiä, kouluttamalla aktiivisesti omaa henkilöstöä sekä hyödyntää ulkopuolisia senior-tason konsultteja.


Jukka Wallasvaara kertoo yhteistyön alkamisesta seuraavasti:

“Finitecin prosessi on toiminut alusta asti hyvin. Olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että varsinaiseen kandidaattien filteröintivaiheeseen meni erittäin vähän aikaa ja Finitecin ehdottama Antti on ollut todella briljantti kaveri. Finitecin osalta jälkipeli on toiminut hyvin, kontaktoinnit ovat olleet järkeviä eikä ole yritetty myydä liikaa.”


Antti, Finitecin asiantuntija toimi Surveypalilla pilvitransformaatiota määrittelevänä ja jouduttavana tekijänä sekä sisäisenä arkkitehtien kouluttajana aina tarpeen näin vaatiessa. Wallasvaara jatkaa kommenttiaan Antista:
Vaikka meillä oli sisäisesti verrattain hyvä näkemys pilviasioista, oli ratkaisevaa, että Antilla oli tietotaito viimeisimmistä Azure-ratkaisuista ja parhaista käytännöistä. Lisäksi arvostan sitä, että erittäin osaavana ihmisenä Antti on ollut myös nöyrä ja reilu.

Jukka Wallasvaara, CIO

Surveypal

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Markku Seraste

Senior Advisor

0400903544

markku.seraste@finitec.fi