Toimitamme korkeatasoista osaamista tärkeimpiin hankkeisiisi.

Rakennatko tiimiä vai tarvitsetko yksittäistä sitoutunutta asiantuntijaa?

Määritellään tarpeesi ja esittelemme sinulle sopivat asiantuntijat muutamassa arkipäivässä.

Millaista osaamista tarvitset?

Projekteissamme työskentelee tällä hetkellä yli 350 kokenutta ohjelmistokehittäjää, designeria, projekti- tai hankejohtajaa, arkkitehtia, testiautomaatioasiantuntijaa ja järjestelmäosaajaa. Olemme hankkineet yli 2000:lle pohjoismaisille IT-freelancereille projekteja vuodesta 2005 ja pidämme yllä aktiivista dialogia yli 1000:n asiantuntijan kanssa joka kuukausi. Näin varmistamme, että saat tarvittavaa osaamista silloin, kun tiimisi tai hankkeesi tätä kaipaa.

Fill image

Tavoitteet ja ympäristö?

Kaikki lähtee sinun tavoitteistasi, toimintaympäristöstäsi ja odotuksistasi. Mitä tarkemmin tunnemme tarpeesi ja ympäristösi, sitä nopeammin ja varmemmin esittelemme juuri sinun toimintaympäristöösi sopivan asiantuntijan. Asiantuntijamme arvostavat pysyvyyttä, joten pyrimme aina mahdollisimman läpinäkyvään kommunikaatioon toimeksiannoista sopiessamme.

Fill image

Milloin aloitetaan?

Toimitamme aina soveltuvimmat freelance-asiantuntijat asiakasprojekteihimme laajasta rosteristamme. Kannustimet ohjaavat meitä arvioimaan henkilöiden soveltuvuutta projekteihisi objektiivisesti, pitkäjänteiseen yhteistyöhön tähdäten.

Fill image

Vetovoimainen toimija asiantuntijoille

Validoimme asiakasprojektit huolellisesti ja kuuntelemme osaajia. Näin asiantuntijoiden odotukset ja projektien vaatimukset ovat aina lähtökohtaisesti linjassa.

Fill image

Asiakastestimoniaalit

Ota yhteyttä

Töölönlahdenkatu 3B

00100 Helsinki

+358 (0)1084 16100

hello@finitec.fi

Aloitetaan.

Millaista osaamista tarvitset?

Olemme sinuun yhteydessä tänään tai seuraavana arkipäivänä. Jos haluat valita ajan etukäteen, voit valita sinulle sopivan puheluajankohdan suoraan kalenterista.

Tai