Palvelut freelancerille

Asiantuntija, edustamme sinua

Itsenäisenä asiantuntijana työelämä on vapaampaa ja taloudellisesti kannattavampaa. Me hoidamme myynnin puolestasi.

Kehitysnäkymiä ja varmuutta urallesi.

Harkitsetko ryhtymistä itsenäiseksi asiantuntijayrittäjäksi? Ydintehtävämme on varmistaa yrittäjäurallesi sujuva alku ja pitää huolta toimeksiantojesi jatkuvuudesta.

Tarjoamme sinulle projekteja ehtojesi mukaan, hoidamme sopimustyöt, neuvottelemme markkinaehtoisen hintatason ja tarjoamme näkyvyyttä teknologia-alan kehitykseen.

Fill image

Löydä tilanteeseesi sopiva toimeksianto.

Valitse projektisi laajasta, huolellisesti määritellystä freelance-toimeksiantojen kirjosta. Asiantuntijoina tehtävämme on auttaa sinua tekemään hyvin informoidut päätökset työmahdollisuuksia ja uraasi koskien.

Fill image

Taloudellinen liikkumavara

Ei ole salaisuus, että ohjelmistokehittäjä ansaitsee keskimäärin n. 60% enemmän freelancerina kuin perinteisessä työsuhteessa. Tehtävämme on kartoittaa sinulle mahdollisuudet, joissa elämäntilanteesi, nykyinen ja tuleva osaamisesi sekä kompensaatio kohtaavat.

Fill image

Ei välikäsiä, ei sähläystä

Työskentely suoraan loppuasiakkaiden kanssa on keskeinen osa strategiaamme. Sinulle tämä näyttäytyy matalana riskinä, korkeampana kompensaationa sekä parempina vaikuttamisen mahdollisuuksina.

Fill image

Asiantuntijoiden kokemuksia

Ota yhteyttä

Töölönlahdenkatu 3B

00100 Helsinki

+358 (0)1084 16100

hello@finitec.fi

Aloitetaan.

Millaista osaamista tarvitset?

Olemme sinuun yhteydessä tänään tai seuraavana arkipäivänä. Jos haluat valita ajan etukäteen, voit valita sinulle sopivan puheluajankohdan suoraan kalenterista.

Tai