CASE

Cyber Security -alueen rakentaminen

Neles

Neles toimittaa asiakkailleen maailman johtavia virtauksensäätötuotteita ja -palveluja, jotka perustuvat vahvaan teknologiseen osaamiseen, kokemukseen ja tiukkoihin turvallisuusvaatimuksiin. Neles tavoittelee kannattavaa kasvua markkinoita nopeammin ja tarjoaa prosessiteollisuudelle kokonaisvaltaisesti luotettavan ja lisäarvoa tuottavan asiakaskokemuksen.
Story image
Nelesin ja Finitecin yhteistyö alkoi Nelesin irtauduttua Metsosta kesällä 2020. Yhtiöiden eriytyminen asetti teknisesti suuret vaatimukset IT-organisaation rakentamiselle, sillä liiketoimintayksiköllä ei ennestään ollut omaa IT-funktiota. Aikataulu organisaation rakentamiselle oli tiukka, joten vaativien roolien rekrytointi vaaditussa aikataulussa katsottiin suurelta osin riskialttiiksi.

Finitecin asiantuntijat jakautuivat data privacy- ja cyber-kokonaisuuksien pystyttämiseen ja kehittämiseen. Ydintyötehtävien lisäksi asiantuntijat olivat mukana toimintatapojemme kehittämisessä sekä toimivat myös apuna Nelesin oman henkilökunnan rekrytoinneissa. Tämän myötä Nelesille onnistuttiin rekrytoida in-house Cyber Lead, jonka vastuulle cybersecurityn kokonaisvastuu on onnistuneesti siirretty.
“Koimme, että erityisesti cybersecurity-tiimiin tarvittiin kovat asiantuntijat, sillä tässä ei ollut varaa tehdä kompromisseja. Lähestyimme Finiteciä ja saimme heiltä jo lähtökohtaisesti hyviä ehdokkaita tavattavaksi. Alun perin ajattelimme koota kolmen hengen tiimin, mutta huomasimme, että nämä henkilöt olivatkin sen verran osaavia ja saivat luotettavasti haltuun cybersecurity-alueen kokonaisvastuullisesti.”

“Tiedustelimme alun perin osaajia useilta kumppaneilta ja konsulttitaloita. Finitec onnistui kuitenkin tehtävässä hyvin ja osui tarkasti speksiin. Kaverit ovat olleet erittäin sitoutuneita vaikka lähdimmekin todella haastavasta tilanteesta liikkeelle. Yhteistyö Finitecin kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa. Palvelu on tuottanut meille odotustenmukaisen lisäarvon.”

Pekka Paavonen, Director, CIO Office

Neles

Voisimmeko toimittaa sinullekin samanlaista?

Talent agent profile picture

Tiina Honkiniemi

Senior Client Executive

0408444228

tiina.honkiniemi@finitec.fi