01.02.2023

ERP-asiantuntija

Iptor IBS, taloushallinto

Kuulostaako Iptor IBS tutulta? Tule auttamaan asiakastamme saamaan järjestelmä ajan tasalle!

Aloitus

Sovitusti

Kesto

3+ kk

Sijainti

PKS, etä

Projektin kuvaus

Elintarviketekniikka -alalla toimiva asiakkaamme on sujuvoittamassa toimintaansa, ja tällä hetkellä heillä on tavoitteena kehittää nykyistä ERP-järjestelmäänsä palvelemaan henkilöstöä paremmin.

Tässä projektissa toimit yhteistyössä mm. kehittäjän sekä järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden kanssa.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi on auttaa asiakastamme rakentamaan järjestelmästä mahdollisimman käyttötarkoituksia palveleva, fasilitoida muutostyötä sekä toimia loppukäyttäjien tukihenkilönä. 

Menestyt tässä jos,

Sinulla on laaja ymmärrys ja kokemus erilaisista ERP-järjestelmistä, erityisesti taloushallinnon osalta. Asiakkaallamme on käytössä Iptor IBS -järjestelmä, jonka tuntemus on edellytys jotta projekti saadaan sujuvasti maaliin. Tekninen tausta on tässä projektissa hyödyksi.

Mitä saat vastineeksi,

Mielenkiintoisen roolin asiakkaamme merkityksellisessä projektissa, jossa lopullinen työnkuvasi on muokattavissa kokemuksesi pohjalta. Tässä joustavassa toimeksiannossa allokaatio on neuvoteltavissa, jonka vuoksi tämä sopii esimerkiksi toisen osa-aikaisen projektin kylkeen. 

Asiakkaallamme on toimitilat pääkaupunkiseudulla ja olisi hienoa, jos pystyisit satunnaisesti vierailemaan paikan päällä, joskin työt onnistuu hoitaa myös täysin etänä.

Kuulostaako kiinnostavalta? Kerron mielelläni lisää, laitathan lyhyen koosteen osaamisestasi sekä tuoreen CV:n sähköpostilla aleksi.havia@finitec.fi ja olen sinuun pikimmiten yhteydessä.

Lue lisää projektin yksityiskohdista kirjautuneena.

Luothan tunnukset vaikka olisit täyttänyt yhteystietolomakkeen vanhoilla sivuillamme, kiitos!

Tai ota yhteyttä projektin yhteyshenkilöön.

Talent agent profile picture

Aleksi Havia

Talent Agent

+358 50 5062466

aleksi.havia@finitec.fi