17.05.2023

Projektipäällikkö (ERP)

ERP uudistus projekti

Lähde mukaan ERP käyttöönotto projektiin organisoimaan käyttöönoton eri vaiheita!

Aloitus

5/2023

Kesto

3/2024

Sijainti

Helsinki/Etänä, etä

 Projekti ja Tiimi

Projektipäällikön tehtävänä on koordinoida ja seurata eritehtävien etenemistä sekä tehdä tarvittavia korjauksia, jotta tavoitteisiin päästään annetussa ajassa. Projektipäällikkö työskentelee yhteistyössä järjestelmä integraattorin, asiakkaan sisäisen projektipäällikön sekä eri liiketoimintojen kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöönotto tehdään tietoverkkoratkaisujen sekä ohjelmistoratkaisuiden liiketoiminnoissa sekä talousosaston kanssa, johon liittyy vahvasti myös tilaustoimitusketjun hallinta sekä logistiikka.

Tekniseen puoleen kuuluu rajapinnat ja niiden määrittely sekä ServiceNow:n tekeminen. Tekeminen kuitenkin painottuu koordinointiin ja tekniset henkilöt tulevat asiakkaalta sekä toimittajan puolelta kuten myös rajapintojen toteutus.


Onnistut tehtävässä parhaiten, mikäli 

Sinulla on kokemusta erilaisista ERP uudistuksista sekä tekninen ymmärrys järjestelmiin liittyen - tiedät mitä tulee ottaa huomioon esimerkiksi rajapintojen luonnissa. Pystyt myös osallistumaan järjestelmän ominaisuuksien valintaan liiketoimintojen näkökulmasta.

Sinulla on kokemusta järjestelmä uudistuksista, joihin on kuulunut tilaustoimitusketju sekä logistiikka ja ymmärrät mitä nämä vaativat uudistuksen aikana. Sinulla on myös ymmärrystä kirjanpidon sekä reskontran prosesseista.

Sinulla on kyky nähdä kokonaiskuva sekä kehityshanke prosessin toimimattomat kohdat ja pystyt reagoimaan niihin ajoissa. 

Oracle NetSuite – kokemus katsotaan eduksi.

Lue lisää projektin yksityiskohdista kirjautuneena.

Luothan tunnukset vaikka olisit täyttänyt yhteystietolomakkeen vanhoilla sivuillamme, kiitos!

Tai ota yhteyttä projektin yhteyshenkilöön.

Talent agent profile picture

Janina Natri

Talent Agent

0401906277

janina.natri@finitec.fi