23.11.2022

Test Manager

Finance

Testipäällikkö, tule mukaan kehittymään asiakkaamme kanssa!

Aloitus

As agreed

Kesto

12 kk

Sijainti

Helsinki, etä

Mistä on kyse?

Pankkialalla toimiva asiakkaamme vahvistaa osaavaa tiimiään, ja hakee mukaan kokenutta ketterästi toimivaa testidatapäällikköä pitkäkestoiseen toimeksiantoon. Tärkeimpinä työtehtävinäsi ovat laajojen alueiden testauksen testidatan suunnittelu, sekä koordinointi pankkijärjestelmien parissa.

Tässä projektissa pärjäät kun,

Sinulla on vahva kokemus isojen projektien testauksen suunnittelusta, koordinoinnista sekä toteutuksesta. Tietovarastoinnin ja tietointegraatoiden testauksen suunnittelu ja johtaminen on sinulle tuttua, sekä tiedät kuinka testiaineistoa hallinnoidaan. 

Pystyt työskentelemään niin itsenäisesti, kuin tiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä. Kalenteri on sinun tärkeimpiä työvälineitäsi, ja sinulla on kyky priorisoida työtehtävät sekä ajankäyttösi. Jira & Confluence ovat myös tärkeimpiä työkaluja, joten tunnet kuinka niitä hyödynnetään parhaiten. Tehtävässä paineensietokyky korostuu tärkeänä. 

Työskentelykielinä tiimissä on sekä suomi, että englanti.

Miksi tämä toimeksianto?

Saat vastuullisen roolin, jossa pääset myös kehittämään omaa osaamistasi. Tässä kokoaikaisessa toimeksiannossa hommia löytyy ainakin vuodeksi, mutta oikean henkilön löytyessä myös jatko on mahdollinen. 

Työpäivän pääset tekemään viihtyisissä tiloissa Helsingin keskeisellä sijainnilla, mutta osan päivistä voi varmastikin tehdä kotoa käsin.

Mikäli tämä voisi olla sinun seuraava projekti, olethan yhteydessä esittelytekstin sekä CV:n kera sähköpostilla aleksi.havia@finitec.fi niin jutellaan lisää! 

Lue lisää projektin yksityiskohdista kirjautuneena.

Luothan tunnukset vaikka olisit täyttänyt yhteystietolomakkeen vanhoilla sivuillamme, kiitos!

Tai ota yhteyttä agenttiin.

Talent agent profile picture

Aleksi Havia

Talent Agent

+358 50 5062466

aleksi.havia@finitec.fi