15.03.2023

Senior Network Specialist

IT

Tietoliikenneratkaisut ja pilvipalvelut tunteva asiantuntija, lähde mukaan asiakkaamme tiimiin!

Aloitus

As agreed

Kesto

Tarkentuu

Sijainti

PKS, etä

Projektin kuvaus

Asiakkaamme on IT-alalla toimiva palveluyritys, joka toimii jatkuvan kehityksen keskellä ja on tällä hetkellä etsimässä kokenutta tietoliikenneratkaisut tuntevaa osaavan tiiminsä tueksi.

Tietoliikenneratkaisut ovat iso osa asiakkaamme palveluportfoliota, joten pääset vaikuttamaan laajasti asiakkaamme palveluliiketoiminnassa. Loppuasiakkaita ovat keskisuuret sekä suuret, kotimaiset sekä kansainväliset yrityksen eri toimialoilla.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu toimiminen konesali- ja toimipisteverkoissa asiantuntijana monipuolisissa pilveen liittyvissä asiakasprojekteissa. 

Tehtävässä menestyy kun,

Omaat ymmärrystä muun muassa palomuuriteknologioista, reititys- ja konesaliverkoista, LAN & WAN -ratkaisuista, sekä SD-WAN-ratkaisuista. Pilvipuolelta tarvittava kokemus keskittyy Azureen, AWS:ään, sekä Google Cloudiin. 

Pythonin tuntemus katsotaan eduksi, työskentelykielenä on englanti sekä suomi.

Mitä saat tästä toimeksiannosta?

Pääset kehittämään tietoliikennepalveluita mielenkiintoisessa ympäristössä hyvän porukan mukana, tiimissä on laajasti osaamista joten työnkuvaa on mahdollista suunnitella mielenkiintojesi mukaan. 

Asiakkaallamme on viihtyisät toimitilat pääkaupunkiseudulla, mutta voit työskennellä myös etänä. Tämä toimeksianto alkaa sovitusti ja kesto tarkentuu prosessin edetessä. Allokaatio on 100%.

Olisitko sinä hyvä lisä asiakkaamme tiimiin? Ollaan yhteydessä sähköpostitse aleksi.havia@finitec.fi ja jutellaan lisää.

Lue lisää projektin yksityiskohdista kirjautuneena.

Luothan tunnukset vaikka olisit täyttänyt yhteystietolomakkeen vanhoilla sivuillamme, kiitos!

Tai ota yhteyttä projektin yhteyshenkilöön.

Talent agent profile picture

Aleksi Havia

Talent Agent

+358 50 5062466

aleksi.havia@finitec.fi