06.03.2023

Data Project Lead

Data migraatio

Hyppää osaksi tiimiä parantamaan asiakkaan data kyvykkyyksiä!

Start

4/2023

Duration

12/2023 + optio

Location

PK - Seutu/Etänä, remote

Projekti ja Tiimi
Asiakkaalla käynnissä mittava data alueen modernisointi projekti johon kaipaa projektin vetäjää. Projekin tavoitteena on korvata vaiheistetusti vanhat raportointiratkaisut uusilla datamalleilla ja Power BI-raporteilla sekä siirtyä käyttämään uutta modernia pilvidata-arkkitehtuuria. Projektin ensimmäisen vaiheen eli vuoden 2023 aikana tullaan toteuttamaan 5 ensimmäistä asiakkaan priorisoimaa käyttötapausta ja näiden käyttötapausten vaatima data on jo integroitu uuteen data-alustaan. Projektitiimin eli BI-kehittäjän ja Data Engineerin lisäksi tulet tekemään yhteistyötä asiakkaan kehittäjien ja liiketoiminta-asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävänäsi on pilkkoa asiakkaan priorisoimat käyttätapaukset konkreettisiksi kehitystehtäviksi tiimille, seurata ja jakaa tietoa projektin edistymisestä sekä auttaa tiimiä keskittymään oikeisiin asioihin. Käytät työssäsi mm. Jiraa tehtävien dokumentointiin ja seurantaan.

Perusmuotoinen turvallisuus selvitys teetetään toimeksiannossa aloittaville konsulteille.
 

Onnistut tässä projektissa parhaiten, mikäli
Sinulla on vahvat viestintä ja kommunikointitaidot sekä ymmärrys analytiikan ja raportoinnin käyttötapausten laatimisesta ja niiden muuttamisesta konkreettisiksi kehitystehtäviksi.


Tämä on kiinnostava projekti, koska
Pääset osaksi liiketoiminnalle merkittävää data hanketta jossa arkkitehtuuri on hyvin suunniteltu ja teknologiat moderneja.


Avainteknologiat
Jira, AWS, DBT, Power BI, Snowflake

Read more about the details by signing in.

Please create an account even if you have submitted a contact form on our old site; thank you!

Or contact the project's contact person.

Talent agent profile picture

Janina Natri

Talent Agent

0401906277

janina.natri@finitec.fi